Találjanak Rád a keresőkben is!
Keresőoptimalizálás új stratégiákkal erősítve

Fontos, hogy vállalkozásod a keresőkben előkelő helyen szerepeljen, mert így könnyen juthatsz új ügyfelekhez. Segítünk a megfelelő keresőoptimalizálással elérni céljaid. Rávilágítunk a  SEO fontosságára. A legújabb változók a weboldal optimalizálás képletében. A legfontosabb SEO-trendek.

Ne fizetett hirdetéssel
tűnj ki a többiek közül!

Nem fizetett hirdetéssel, hanem organikus találatok (természetes találat) javításával érünk el eredményt a keresőkben. Ez természetesen egy hosszabb folyamat, viszont nagy előnye, hogyha már jól állunk ebben a témában, az nem csak megéri, de még pénzünkbe sem kerül.

Miért fontos

Mert keresőoptimalizált tartalom nélkül senki sem talál rá vállakozásodra, csak sokadik helyen lesz elérhető vagy egyáltalán nem kulcsszavaidra. Tudomásul kell azonban venni, hogy vannak területek amelyeknél gyors eredményről még csak nem is álmodhatunk, mert olyan sokan vannak abban a témában versenyben. Például szállás hirdető oldalak, műszaki webáruházak. 

Fizetett hirdetés

Ilyen esetben jöhet szóba a fizetett, jól megtervezett és kivitelezett hirdetés. A Google nagy kedvezményeket ad hirdetés feladáshoz, manapság duplázza a befizetett, reklámra szánt összeget. S bár nyilván a Google kereső viszi a prímet, az "ellenzék" összesége is kiad egy kisebb szeletet (aktív internetes keresők napjainkban) , amit érdemes figyelembe venni. 

Első hely? Vagy az első oldal is elég?

Optimalizált weboldal a legjobb helyekért

Sokféle megközelítése van a keresőoptimalizálás folyamatának, röviden a SEO (Search Engine Optimization) érdekében végzett tevékenységnek.
Röviden megfogalmazva:
meg kell határozni a célokat, kulcsszavainkat és hozzáadni a legrelevánsabb tartalmat, melyek a embereknek és a szabályoknak is a legtöbbet adják. 
Az elsőhely megszerzése sohasem könnyű egy új oldal esetében. Ha a megfelelő módszereket választjuk, akkor kiváló eredményeket érhetünk el, akár meglévő weboldalunkkal is.

Mikor és hogyan álljunk neki a keresőoptimalizálás folyamatának?

A helyes az, ha már az weboldal készítés során figyelünk a keresőoptimalizálás területeinek figyelésére. Gyakran előfordul, hogy a végén jut el az ember oda, hogy a szükséges lépéseket megtegye. Mindenek előtt fontos a domain név kiválasztása, mert már itt a szemünk előtt kell tartani a keresőoptimalizálás szempontjait. A tartalom optimális megalkotása a végső fázis, az egész oldal tesztelése előtt. Ha mindent jól csináltunk, akár egyből is lehetnek kulcsszavak, amik az első helyre pozicionálnak minket. A további lépéseket az eredmények alapján kell meghozzuk.